how to be more productive doing homework

Ismét egy fergeteges Stand Up Comedy estnek adott otthont a szabadkai Népkör Magyar Művelődési Központ. A Nekünk áll a László címet viselő esten a műfaj legjobbjai szórakoztatták a közönséget. Hadházi László felturbózott hétköznapi történeteivel nevettette meg az egybegyűlteket.
Hadházi László Karinthy-gyűrű díjas magyarországi humorista. Anyaországi kereskedelmi televíziók műsoraiban rendszeresen láthatjuk, rádiós műsorvezetőként is megállja a helyét.
Hadházi László önálló estjén kollégája, Bellus István is fellépett.
Bellus Istvánt is a Stand Up Comedy műfaj kedvelői már jól ismerhetik a kereskedelmi televíziók ilyen jellegű műsoraiból. 2008 óta tagja a Godot Dumaszínháznak, amely a Stand Up fellegvárának számít ma Magyarországon.
A díszlet és kellékek nélkül előadott vicces összeállítás egyre népszerűbb. Magyarországon több szórakoztató műsort is készítenek a humoristák. Vajdaságban is nagy sikere van ennek a műfajnak. A televízióból ismert humoristák műsorait a helyi közönség élőben is élvezheti. A Népkör MMK már több Dumaszínházi estet is szervezett, amelyekre mindig teltházas közönség kíváncsi.