Skip to content

Mesélő Népkör – Népmese fesztivál

A Népkör Magyar Művelődési Központ

RAJZ ÉS MESEÍRÓ PÁLYÁZATA ÓVODÁSOK ÉS KISISKOLÁSOK RÉSZÉRE



Melyik a kedvenc népmeséd? Rajzold le!

Egy vagy több mese illusztrálásával is nevezhetsz. Bármilyen technikával dolgozhatsz: rajzolhatsz, festhetsz, készíthetsz kollázst, montázst… 

 

Írj mesét!

A meséd témája szabadon választott, bármiről írhatsz, használd a népmesei motívumokat, a meséd ne legyen hosszabb 2 oldalnál. 

 

Pályázók köre: 

Óvodások, alsósok (első osztálytól negyedikig), felsős tagozatok (ötödik osztály) 

 

Beküldés módja

A beküldött pályamű hátoldalára ill. a mese végére írd fel a nevedet, az életkorodat, a címedet, az óvodád vagy iskolád nevét és címét, nevezd meg csoportodat vagy osztályodat, és küldd el a felkészítő tanárod telefonszámát és e-mail címét is. Kérjük használd a mellékelt sablont.

A rajzodat ill. kézzel írt vagy Microsoft Word (.doc) formátumban rögzített mesédet személyesen vagy postai úton a Népkör Magyar Művelődési Központban (Kossuth Lajos tér 4.,Szabadka) adhatod le. Írásodat e-mail-ben az info@nepkor.rs címre is elküldheted.

A pályázat beküldésével egyidejűleg hozzájárulsz ahhoz, hogy pályaművedet ellenszolgáltatás nélkül publikáljuk. A pályázat lezárását követően a beküldött anyagokat a szervezőknek nem áll módjában visszajuttatni, azok a Népkör Magyar Művelődési Központ tulajdonába kerülnek.

 

Beküldési határidő: 2021. december 17. péntek

 

Díjazás

Az ünnepélyes eredményhirdetésre és a díjkiosztásra februárban a Népkörben kerül sor, ahol a szerzők felolvashatják a díjazott munkákat, a beérkezett alkotásokból kiállítás nyílik. A díjazottakat e-mailben értesítjük a pontos dátumról.