http://nepkor.rs/oxford-university-master-of-studies-in-creative-writing/

A harmadik napon is több ezer látogatója volt az Interetno Fesztiválnak. Szabadka legnagyobb rendezvénye már délelőtt is várta a fesztiválozókat. A kirakodóvásáron a gazdag kínálat mellett mesterségbemutatókat is tartottak. A gasztronómiai sarok is sok jól ismert és új ízt kínált. A borutca a harmadik napon is népszerű volt. Kellemes zene mellett sok szabadkai fogyaszt el egy pohár minőségi italt. Sok fotó is készül a borutca környékén, amelyet a közösségi oldalakon osztanak meg az emberek.

A legkisebbekről sem feledkeztek meg a szervezők. A játszóházban Schramm Tibor gölöncsérrel agyagozhattak a kicsik. Pálcikababát is készíthettek, bábelőadás is várta a legkisebb fesztiválozókat.
A Népszínház előtti világzenei színpadon orosz dallamok szóltak kora este, az orosz táncegyüttes zenekara lépett fel. Később a Cimbaliband koncertezett.  Zenéjüket a modern kelet európai életérzés jellemzi, amely népi elemekkel keveredik. Szerb a harmonikás, magyar a hegedűs, roma a  nagybőgős, sváb-magyar a cimbalmos, így igazi multietnikus banda.
A Táncpanoráma ezen a napon is elkápráztatta a közönséget. Késő este fesztiválklub várta a közönséget a Népkörben. Nemzetek táncháza és a Junior Music Stúdió koncertje fogadta a bulizókat. Ezután techno-party következett Dj Norbee szórakoztatta a közönséget.