http://nepkor.rs/bachelor-of-arts-in-creative-writing-jobs/

Az Interetno Fesztivál létrejöttéhez, sikeréhez nagyban hozzájárulnak az önkéntesek, akik önzetlen munkájukkal segítik a rendezvényt. Sok egyéb mellett pakolnak, szerveznek, kalauzolják a külföldi vendégeket. Nekik kívánt köszönetet mondani az Interetno Fesztivál szervezői csapata. A 15. Interetno Fesztivál hatodik napján egy koncerttel kedveskedtek a szervezők az önkéntes fiataloknak. A szabadkai Faust zenekar lépett fel szombaton, a rendezvény utolsó napján a Népszínház előtti színpadon.

Az együttes 1990-ben alakult, már ismert szabadkai zenészekből, akik a BOLID és OCTOPUS együttesben játszottak. Némi szünetet követően 2012-ben újraéledt az együttes. Magyar és szerb nyelven egyaránt énekelnek, a vajdasági fellépéseik mellett Magyarországon is gyakran színpadra lépnek. A Faust zenekar most ünnepli 25 éves fennálását. A jubileumi koncertjüket az Interetno Fesztivál részeként tartották meg.

 

 

A Faust koncertje mellett az utolsó napon volt fesztiváli játszóház is, valamint a kézműves kirakodóvásár is egész nap várta az érdeklődőket.