suny purchase essay

Az Intereno fesztivál szervezői csapata idén is meghirdette az Interetno fesztivál képekben elnevezésű pályázatot. A tehetséges fotósok két kategóriában küldhették be munkáikat. Az augusztus végén megtartott fesztiválon készített fotók a multikulturális rendezvény pillanatait örökítik meg. Az alkotók főleg az esti táncpanorámák alkalmával készítettek fényképeket, volt olyan pályázó is, aki a fellépők viseleteit örökítette meg. Szabadon választott kategóriát is hirdettek a szervezők. Sokakat a természet, az állatvilág ihletett ebben a témakörben.

Az Interetno fesztivál kategóriában a szakmai zsűri döntése alapján Bártol Nikoletta lett az első helyezett, a második Budimlity Ármin lett, a harmadik helyezést Csomor Bata Júlia érdemelte ki.

A szabadon választott témakörben Marija Vuković alkotása bizonyult a legjobbnak, Dunja Vranjin a második lett ebben a kategóriában, míg a harmadik helyezettnek járó elismerést Bártol Nikoletta érdemelte ki.

A Népkör MMK pályázatán huszan vettek részt, több mint száz fényképet küldtek az alkotók. A szakmai zsűrit Molnár Edvárd, Kovács Flórián és Csákány Lóránt fotóművészek alkották. A legjobb negyven fotóból most kiállítás nyílt a Művelődési Központ Oláh Sándor Körgalériájában. A megnyitón Bodrogi Béla, a Népkör főtitkára adta át a legsikeresebb pályázóknak járó elismerést.