KÖNYVBEMUTATÓ A NÉPKÖRBEN

A Népkör Magyar Művelődési Központban mutatta be legújabb könyvét a közismert szabadkai neuropszichiáter – pszichoterapeuta, dr. Sági Zoltán.

A Kötelékeink – másságunk szorongásai című tanulmánykötet gyakorlatilag mindenkihez szól, hiszen mindannyian érzelmi, családi és egyéb kapcsolatokban, kötelékekben élünk. A könyv segít eligazodni azoknak, akik úgy érzik, rossz úton járnak, de azoknak az olvasóknak is választ adhat, akik mindig a másik felet hibáztatják a zátonyra futott kapcsolataiért. Az önismeret fejlesztésében is segítséget jelenthet Sági Zoltán legújabb könyve, amely az Életjel Könyvkiadó gondozásában jelent meg. A borítót és a könyvillusztrációkat a szerző jó barátja, Kerekes Sándor képzőművész készítette.
A könyvbemutató egyik különlegessége, hogy március 21-én született maga a szerző, így Sági doktor úr gyakorlatilag a legújabb könyvének szentelt esttel ünnepelte meg a hatvanadik születésnapját.
A könyvet Sági Zoltán több kollégája is méltatta. Meglepetésként a Szabadkai Zeneiskola jazz-szakos tanulói léptek fel tanáruk Varga Iván zongorakíséretében.
Az est folyamán a szerző elmondta, ezidáig is fontosnak tartotta, hogy rendszeresen könyveket írjon, így lesz ez a jövőben is. Ötletei vannak, máris a következő könyvén dolgozik.