http://nepkor.rs/civil-engineering-dissertation-help/

Májusban szinte az egész világ a múzeumokra fókuszál. Ilyenkor különleges kiállításokkal készülnek a múzeumokban, kiállítótermekben.

A rendezvénybe Szerbia is bekapcsolódott, Szabadkán a Városi Múzeum mellett több művelődési intézmény is kitárta kapuit, rendhagyó programokat kínált a közönségnek.
A Népkör is részese a Múzeumok Éjszakájának. A művelődési központban már a délelőtti órákban is várták az érdeklődőket. A képzőművészetet kedvelők Boros György grafikusművész Életmű az életért című önálló tárlatát tekinthették meg. A kiállítás jótékony jellegű, ugyanis a Népkör Oláh Sándor képzőművészeti szakosztályának vezetője áruba bocsátja munkáit. A vásárlók Boros György gyógykezelésének költségeihez járulnak hozzá. A tárlatot Ágoston Pribilla Valéria magyartanár és Mile Tasić kritikus nyitotta meg.
A színházak is fontos résztvevői a Múzeumok Éjszakája megmozdulásnak. Így a Népkör előadással is készült. Este a Fabula Rasa Színjátszó Grund Paravarieté című produkcióját láthatta a közönség.
A Múzeumok Éjszakájába bekapcsolódó intézmények a különleges programok mellett betekintést engednek a kulisszák mögé. A Népkörbe látogatók a szakosztályok munkájába pillanthattak be.