automatic thesis statement writer

A Népkör MMK az örökségünk továbbéltetése, a népi kultúra népszerűsítése és a hagyományápolás mellett a polgári kultúrának is teret ad. Évek óta természetgyógyászattal, egészségmegőrzéssel, tudatos életmóddal kapcsolatos előadásoknak is otthont ad az intézmény.

A Népkör szakosztálya, a Tudatos Életkör Közösség szervezésében november 22-én tartották meg az V. Ősi Forrás Családi Egészségnapot, amelyen csoportos és egyéni foglalkozásokon és előadásokon vehettek részt azok, akik figyelmet fordítanak testi és lelki egészségük megőrzésére. Különböző masszázsokat próbálhattak ki az érdeklődők, tanácsokat kaphattak a szakemberektől, energetikai kezelésben részesülhettek azok, akik ez iránt érdeklődtek. Továbbá csontkovácshoz is kérhettek időpontot az emberek, gyermeknevelési tanácsadóhoz is fordulhattak, és sok más érdekes programot kínált az intézmény, így az asztrológia most sem maradt el.

Több előadás részese lehetett a közönség. Szó volt a szeretetről, a lélek rejtelmeit boncolgató hipnoterápiáról és az önismeret fontosságáról is.

A Népkör játszóháza a kismamákat, a leendő anyukákat várta. V. Balázs Emese dúla a szülésről, annak minőségéről beszélgetett az érdeklődőkkel.

Kísérőprogramokat is kínált az intézmény. Ekkor került sor a Szabadkai Szabad Szombat elnevezésű rendezvényre, ahol zöldségeket, gyümölcsöket, különböző készítményeket és ültetni valókat cserélhettek egymás között az emberek.