http://nepkor.rs/ma-creative-writing-brookes/

Újdonsággal várja a Népkör MMK Aranykapu játszóháza a babákat és szüleiket. Most indult útjára a Peekabbo angol nyelvű foglalkozás, amelyre a legkisebbeket várják 0-3 éves korig. 

A játékos angolóra célja elsősorban az, hogy a gyerekek halljanak angol szavakat, mondókákat, dalocskákat. Így ismerősen cseng majd számukra a nyelv, és a későbbiekben könnyebben elsajátíthatják az angolt. A játékos angol babafoglalkozást Gogolák Bencsik Nóra angoltanár tartja.

Nóra azt mondja, elsősorban a színekkel, az állathangokkal, a játékokkal és sok más olyan dologgal foglalkoznak az órákon, amelyek lekötik a gyerekek figyelmét. A néhány hónapos babák számára is érdekesek az angolórák. Őket színes képekkel, csörgőkkel szórakoztatja a tanárnő.

A szabadkai anyukák örülnek az újdonságnak.

Radaković Huszta Orsolya: Szerintem az a legfontosabb, hogy ingerek érjék a kicsiket, így nyitottabbá válnak a dolgok iránt.

Engi Georgina: A gyerekek ebben a korban úgy szippantják be az információkat, a hallottakat, mint a szivacs. Ezért örülök annak, hogy mostantól Szabadkán is van angol foglalkozás babáknak.

Raffai Telečki Ágnes: A játszóházi foglalkozások arra is lehetőséget nyújtanak, hogy mi, anyukák találkozzunk, beszélgessünk. Ez egy közösségi tér.

Két hetente várják a szervezők a kicsiket és szüleiket az angol foglalkozásra.