SZERELMES LEVELEK A NÉPKÖRBEN

Romantikus hangulatot varázsolt a Veszprémi Petőfi Színház a Népkör színpadán. A Szerelmes levelek című nagy sikerű darabjukat hozták el Szabadkára, a Winteretno Fesztiválra. A két szereplős előadás egy nő és egy férfi életét mutatja be, akik már gyermekkoruk óta leveleznek. Évtizedeken át írnak egymásnak, ezáltal a sorsuk alakulását is megismerheti a közönség. Melissa szerepét Kéri Kitty formálja meg, Andyt pedig a Jászai-díjas színművész, a színházigazgatóként is ismert Oberfrank Pál alakítja.
Az előadást megelőzően közönségtalálkozó várta az érdeklődőket a Népkör kávézójában, ahol a két népszerű színművész kulisszatitkokat árult el az előadásról. Elmondták, hogy különleges próbafolyamat előzte meg a Szerelmes levelek bemutatóját, ugyanis a színészeknek nem kellett megtanulni a szöveget, a leveleket fotelban ülve olvassák fel.
Oberfrank Pál azt hangsúlyozta, számára fontos, hogy az anyaország határain túlra is eljussanak a veszprémi művészek, ezért örül annak, hogy felléphettek a Népkör és a Magyar Teátrumi Társaság közös rendezvényén, Szabadkán.