Tisztújító közgyűlést tartott a szabadkai Népkör Magyar Művelődési Központ

A Népkör Magyar Művelődési Központ október 27-én tartotta meg tisztújító közgyűlését a Kosztolányi Dezső teremben. A közgyűlésen a központ érvényes tagsággal rendelkező felnőttkorú tagjai élhettek a szavazási lehetőséggel, ugyanakkor részt vehetett rajta minden érdeklődő.

A szavazók egyhangúlag fogadták el a jelölteket, aminek értelmében az Elnökséget ezentúl Petkovics Márta, Pintér Molnár Edit, dr. Takács Márta, Bodrogi Béla, Boros György, Kolb János, Lukács Csaba, dr. Tóth Tivadar és Siflis Zoltán alkotják, míg a Felügyelő Bizottságot Dudás Károly, Józsa László és Kiss Andor.

A közgyűlésen – az elmúlt négy évre vonatkozólag – dr. Takács Márta tartott elnöki beszámolót külön kitérve a Népkör MMK szakosztályainak működésére, a Népkör MMK rendezvényeire és a vendégszereplésekre. A pénzügyekről Bodrogi Béla számolt be. A közgyűlés folyamán sor került a Népkör MMK 2014–2019-es időszakra vonatkozó stratégiájának ismertetésére, az előző testületek és tisztségviselők felmentésére, valamint az új testületek tagjainak kinevezésére is.