an already written job application letter

A Népkör MMK az új sorozatával az autentikus magyar népzenei alapokon nyúgvó zenei irányzatok sokszínűségére kívánja felhívni a figyelmet, népszerűsíteni a magyar népi dallamokat térségünkben egy kicsit más módon, egy kicsit megszokottól eltérő formában.

A Népkör MMK az egész családé. Minden korosztály talál az ízlésének megfelelő programot, szórakozási, kikapcsolódási lehetőséget. Az intézmény elsődleges feladata az értékteremtés és az értékőrzés, a népi kultúránk továbbéltetése. Ennek értelmében számtalan hagyományápoló rendezvényt szervez a Népkör, ugyanakkor a polgári kultúra szintén jelen van programkínálatukban. A Művelődési Központ a zenei programokat is a különböző korosztályok igényeihez igazítja.

Most egy újabb előadás sorozatot indított útjára a Népkör a magyarországi Nemzeti Kultúrális Alap Cseh Tamás Programjának köszönhetően. A Fonó World Music Selection koncertsorozat 10 programból áll. Legközelebb április 29-én, pénteken este várják a közönséget a szervezők. Akkor a Bazseva együttes lép fel. A csapatot fiatal, zeneakadémiát végzett zenészek alkotják. A koncertsorozatban fellép többek között a Zurgó zenekar, a Karaván família és a Romano Drom is. A sorozat augusztus 26-án zárul. Akkor a Belau zenekar ad koncertet. A banda tipikus bulizenekar, elsősorban a fiatalokat szólítják meg zenéjükkel.